Handelsbetingelser

TWIKataKonference.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Fortrydelsesret

Ved køb af billetter til deltagelse på en konference eller workshop, som afholdes en bestemt dag eller periode, vil der ikke være fortrydelsesret. Tilmeldingen vil være bindende, og købet kan ikke ombyttes eller refunderes.*

Skulle konferencen eller workshoppen blive aflyst fra TWIKataKonference.dks side, vil du få pengene refunderet eller have muligheden for at deltage ved en senere lejlighed.

*I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”. 

Reklamationsret

Da der er tale om salg af billetter til undervisningsarrangementer og ikke-fysiske produkter, vil der ikke være reklamationsret.

Betalingsvilkår

Der kan betales med VISA og Mastercard samt de øvrige korttyper, der vises på betalingssiden. Der betales i danske kroner, og alle priser ved kassen er inkl. moms.
Ved køb af billetter trækkes beløbet med det sammen fra kortholderen.
Al kommunikation i forbindelse med køb foregår krypteret, der er således ikke andre, der kan se kortoplysningerne. Kortoplysningerne sendes direkte til betalingsudbyderen.

Leveringsbetingelser

Da der er tale om billetter og dermed ikke-fysiske produkter, vil der ingen levering finde sted. Kunden vil modtage en bekræftelse via e-mail og eventuelt i samme forbindelse modtage yderligere oplysninger om arrangementet.

Firmaoplysninger                                                                       

Firmanavn: Business Through People ApS

Adresse: Rævebjerg 12, 6000 Kolding

CVR: 39507129

Email: info@btp.dk

Telefon: +45 2477 9355