Advisory Board

Her kan du læse mere om medlemmerne af Advisory Board.

Bitten Bøgh Winther 

Senior Operations and Innovation Officer, TWI & Processer hos Jyske Bank

I juni 2017 hørte jeg for første gang om TWI på en workshop for ledere i Jyske Bank. Som daværende leder for et administrativt team så jeg straks mulighed for at sikre mig, at vi alle følger en fælles standard og har samme udgangspunkt for vidensdeling. I november 2018 deltog jeg i min første TWI konference og var selv på podiet for at videredele mine erfaringer med lederdrevet TWI. I dag er jeg fuld tid på TWI i Jyske Bank, og det er vigtigt for mig at skabe udbytte for både ledere og trænere, således TWI bliver bredt implementeret. Netop disse tanker gør også, at jeg tog mod tilbuddet om at deltage i Advisory Boardet for på den måde at være med til at skabe en konference, der rammer bredt – både på trænersporet med praktisk TWI og med en mere strategisk tilgang. 

Ole Magni

Opr. Excellence – Business improvement Partner og TWI konceptejer hos VELUX

Jeg har taget imod invitationen om at blive en del af Advisory Boardet, da jeg ser muligheden for at være med til at sætte rammerne for og skabe en konference, der bringer værdi for både erfarne og mindre erfarne TWI trænere, procesejere og sponsorer, såvel som deltagere der blot har mod på at høre og lære om TWI. Det har været vigtigt for os i VELUX at TWI, i enhver funktion, har været et aktivt tilvalg fra den lokale ledelse. Det har været et stort aktiv i forhold til at lykkedes med en solid TWI implementering, der følger en struktureret plan, der eskaleres ud i organisationen på baggrund af træk. Vi har behov for hele tiden at styrke vores viden om TWI, lære af andres erfaringer og derigennem forhindre at vi falder i de samme faldgruber, andre har lært af.

Torben Rathmann

Projektleder og Train-the-Trainer JI og JR hos IdealCombi

Jeg har arbejdet med TWI siden 2014 og i den sammenhæng deltaget på flere TWI og Toyota Kata konferencer. Derudover er jeg medlem af TWI netværksgruppen, som årligt er med til at evaluere konferencen. Efter konferencen sidste år kom der mange gode idéer frem, som jeg gerne vil være med til at gøre til virkelighed. Jeg er derfor rigtig glad for at være en del af Advisory Board’et og er særdeles godt tilfreds med det program, vi i år har sat sammen. Det rammer både nye og erfarne, og indeholder foruden TWI både Policy Deployment og Toyota Kata, som vi på IdealCombi er begyndt at arbejde med, efter vi har været på Toyota Katas simulering.

 

Pia Sund Bundgaard

Senior proceskonsulent og TWI konceptejer hos Jyske Bank

Jeg tog imod invitationen om at blive en del af Advisory Boardet, da jeg gerne vil være med at skabe en konference, der giver det størst mulige udbytte både for TWI praktikere og beslutningstagere. Det er vigtigt for os i Jyske Bank at blive ved med at udvikle os i TWI-rejsen og arbejde konstruktivt med de udfordringer, vi møder i det daglige. Det mener jeg, vi med dette års konference har skabt de bedst mulige forudsætninger for, da programmet byder på en god balance mellem inspirerende case-oplæg og praktiske sessioner, hvor der arbejdes mere i dybden med konkrete udfordringer og værktøjer.

Susanne Svenningsen

TWI Program Manager, Maersk Training

Siden jeg hørte om TWI i begyndelsen af 2017 har jeg været kæmpe fan, og med en baggrund som TWI JI træner og Train-the-Trainer har jeg selv erfaret, hvad TWI gør for både medarbejdere og virksomheder. At arbejde med og implementere TWI er den mest fantastisk rejse, og uanset om du er erfaren eller ny inden for området giver TWI-konferencen en unik mulighed for at få noget med hjem og ikke mindst for at netværke. At være en del af TWI-netværket er som at være en del af én stor familie, som alle gerne hjælper og deler erfaringer. Ved at være en del af Advisory Board’et føler jeg, at jeg kan give lidt tilbage, hvad TWI har givet – og stadig giver – mig

Vi glæder os meget til at se dig!

Vi håber, du vil berige os med dit selskab og nysgerrighed 24. november i Messe C.

Kontakt os

Arrangører

KONTAKT

Adresse: effektivitet.dk, Snaremosevej 110, 7000 Fredericia
Telefon: +45 7022 0004
Mail: Info@effektivitet.dk
CVR. NR.: 14639039
Cookie- og privatlivspolitik